Spoštovani udeleženci in udeleženke Šole za starše,

najavljamo današnje predavanje na Šoli za starše: dr. Benjamin Lesjak, Vzgoja za varno preživljanje časa pred zaslonom v predšolskem obdobju. Ne glede na vse trike pri tehnologijah, smo šibka točka zmeraj ljudje. Preudarni starši so najboljša preventiva, zato bomo v predavanju osvetlili, kako postopati z rabo zaslonov že v predšolskem obdobju. Vabljeni danes, 3. februarja 2021, ob 18:00.

Premiera bo na kanalih Pozitivna psihologija za boljše življenje:

https://www.facebook.com/pozitivnapsihologijazaboljsezivljenje

https://www.youtube.com/c/Pozitivnapsihologijazaboljsezivljenje

Potrdilo o udeležbi: v opisu videa in v komentarjih boste lahko našli spletno povezavo, na kateri lahko dobite potrdilo o udeležbi. Spletna povezava bo delovala 24 ur, tako da boste imeli dovolj časa pridobiti potrdilo.

Prihajajočo soboto, 6. 2. 2021, ob 18:00 bosta z nami zakonca Leonida in dr. Albert Mrgole. Zadnje predavanje na Šoli za starše z dr. Aleksandrom Zadelom pa smo dali na spored za danes teden, 10. 2. 2021. V našem povpraševanju med člani in članicami Facebook strani Pozitivna psihologija smo ugotovili, da je želja po tem, da imamo eno predavanje na dan, saj tako ljudje lažje sledijo in si učenje tudi uskladijo z družinskimi obveznostmi.

Lepo vas pozdravljava in se veseliva današnjega razmisleka o vzgoji za varno preživljanje časa pred zaslonom,

Nastja in Blanka

www.maratonpozitivnepsihologije.si